COMPLIMENTEN

WAT SCHRIJVEN KLANTEN

Klanten zijn Kritisch, we sparren graag met ze om zo tot de ideale oplossing te komen. Hieronder vertellen klanten hoe ze onze samenwerking ervaren.

Lunadea

Achter de schermen bleek mijn eigen oude html-knutselwerk niet meer handig te zijn. Daarom schreef ik Etocom aan. Ik koos bewust voor hen vanwege het eigen simpele CMS. De zoektocht naar een simpel CMS bleek niet gemakkelijk en daarin is Etocom echt uniek! Tobias kwam langs om de wensen te bespreken (Top! Héél klantgericht!) en we spraken af dat het niet enkel bij een CMS zou blijven, maar dat Lunadea.nl gelijk een restyle zou krijgen. De lay-out is misschien even wennen na járenlang dezelfde oude vertrouwde uitstraling, maar ik ben er blij mee en het mocht ook wel eens wat moderner. Bovendien kan ik nu met een paar klikken wat online zetten! En dat betekent dat er vaker iets nieuws te lezen zal zijn. Het was het wachten en de vele overleggen over vernieuwingen méér dan waard! Het is fijn dat alles mogelijk is: wil je iets? Dan wordt het gebouwd. Geweldig toch?

Ad van Oorschot – van Oorschotleiderschap

Ik ben zeer tevreden over het contact met Etocom. Er is altijd iemand bereikbaar. Mijn vragen en opmerkingen worden serieus genomen en snel en adequaat opgelost. Bij telefonische vragen wordt meteen meegekeken naar de website en worden vragen of problemen meteen aangepakt. Als ik iets nieuws wil, wordt er goed meegedacht over hoe dat gerealiseerd kan worden.

Rob Snijders – SV NVC

Steeds weer bleek EtoCom een deskundige, servicegerichte leverancier te zijn die aan het einde van de rit ook keurig binnen het afgesproken kostenplaatje was gebleven. We zijn nu ruim een jaar verder en mede dankzij EtoCom blijven we onze website ontwikkelen om aan te sluiten bij de veranderende informatiebehoeften van onze leden en de ouders. Ik zou EtoCom iedereen kunnen aanbevelen.

Paul Dirksen – Karakter vloeren

Ik ben er zeer blij mee en als ik nog wat wil laten veranderen is dat zo gebeurd.

Marianne Hartong – Nederlands Pensioen Bureau

Korte lijnen waardoor er snel geschakeld kan worden. Belangrijk, omdat op zo'n website alles direct voor de hele wereld te zien is! Wij zijn erg blij met de uiteindelijke website en de mogelijkheden ervan.

Paul Vuijst – Stichting De Poorters van Naarden

Een verademing om met mensen samen te werken die je met raad en daad bij staan bij het ontwerpen en bedrijfsklaar maken van een nieuwe website. Bij alle startproblemen stelde men tijd ter beschikking om deze op te lossen. Vanaf het begin wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en hem instructies gegeven om zelf als webmaster op te kunnen treden. Het gaat niet alleen om de winst van het bedrijf maar bovenal op het belang van de klant. Fantastisch.

Adrie Warmenhoven – Koninklijk Eise Eisinga Planetarium

Helder en adequaat. Ook voor niet-computerspecialisten wordt er duidelijk gecommuniceerd.

Jeffrey de Bruijn – Bohil Media

Wij zochten bij Bohil Media een ervaren partij die voor ons in PHP een plugin kon maken voor onze makelaars, wij kwamen bij Etocom uit en zijn samen om de tafel gaan zitten om onze wensen en ideeen te bespreken. Door deze prettige samenwerking en de heldere communicatie zijn er 2 prachtige plugins ontstaan.

Steph Weigert – Zintuig.nl

Ik ben al jaren zeer tevreden over de samenwerking met Tobias, Jille, Edwin en de anderen van Etocom.
Als webwinkel in een concurrerende markt is parate kennis en denken vanuit technische oplossingen belangrijk. In Etocom vind ik een gesprekspartner op niveau die vanuit alle invalshoeken zeer goed meewerkt. De ontwikkelingen op het web worden op de voet gevolgd en de kennis over SEO, SEA, usability, techniek, etc. is bovengemiddeld. Ik heb meerdere ervaringen met andere webbureau's gehad waarbij dat absoluut niet het geval was.
De (on) mogelijkheden van de gebruikte techniek en de gevolgen op de vormgeving worden in klare taal uitgelegd en de lijntjes zijn lekker kort. Tobias schakelt snel en efficiënt, dus kosten effectief. Daarnaast zijn het hele leuke mensen, ook wel belangrijk als je regelmatig contact hebt. 🙂

Kortom een prima partij om mee samen te werken!