Archive

NPO

In samenwerking met Jan Seignette van Jones Creative Productions hebben we een eigen template gemaakt voor een WordPress website voor de NPO. Op basis van een eigen ontwerp hebben we dit template zelf ontwikkeld.  De website is uiteraard ook responsive

Read more

12 aug 2016

Gooisebeenmode.nl

Gooisebeenmode wilde een nieuwe webshop. Zij hadden een oude webshop gemaakt in OpenCart. Ze wilden een robuuster systeem die weer helemaal up-to-date is. Daarom hebben wij gekozen voor Magento. De webshop heeft o.a. een spaarsysteem voor klanten, meerdere betaalmogelijkheden en een blog.

Read more

16 dec 2015

Lunadea

Voor Lunadea hebben we haar website vernieuwd. Zij was toe aan vernieuwing en dat hebben wij mogen verzorgen.

Read more

13 nov 2015

Plugin Bohil Media

Makelaars kunnen op botenmanager.nl, een product van Bohil Media, hun boten plaatsen. Veel makelaars plaatsen hun boten ook op hun eigen WordPress website. Wij hebben daarom een plugin gemaakt die de boten van botenmanager.nl automatisch toont op de eigen WordPress website van de makelaar. Makelaars hoeven zo hun boten alleen maar bij botenmanager.nl in te […] Read more

Read more

13 mrt 2015

Zintuig

Zintuig is een grote speler op de markt van relatiegeschenken, met een aanbod van meer dan 25.000 producten. Onlangs hebben wij onder andere de mogelijkheid tot het plaatsen van reviews doorgevoerd evenals het filteren van zoekresultaten.

Read more

13 mrt 2015

Oorbly

  Oorbly is een eigen ontwikkeld systeem waar we begin 2014 mee zijn begonnen. Het systeem is bedoeld voor basisscholen om het overblijven te digitaliseren.

Read more

13 mrt 2015

Koninklijk Eise Eisinga Planetarium

De website van het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium is in een nieuw modern jasje gestoken.Via het CMS kunnen foto’s en teksten eenvoudig aangepast worden.

Read more

13 mrt 2015

FotoProTools

De website van FotoProTools is in een nieuw modern jasje gestoken en is technisch voor SEO zeer goed opgebouwd. Via het CMS kunnen foto’s en teksten eenvoudig aangepast worden.

Read more

12 mrt 2015

Libra energy

Van Libra Energy hebben we de opdracht gekregen om hun website geheel opnieuw te ontwikkelen. Het ontwerp is gemaakt door een grafisch bureau en deze is inmiddels omgezet.

Read more

10 mrt 2015

Golfers Point

Voor Golferspoint hebben we in eerste instantie de website vernieuwd. Vervolgens hebben we de site zo aangepast dat er bepaalde producten online te koop waren.  Hiervoor hebben we de structuur van de website weer aangepast. Op de site kan er van producten die niet online te koop zijn informatie worden aangevraagd. In een volgende fase hebben […] Read more

Read more

16 jan 2015

Archief