Testimonials BG Dark

 • Achter de schermen bleek mijn eigen oude html-knutselwerk niet meer handig te zijn. Daarom schreef ik Etocom aan. Ik koos bewust voor hen vanwege het eigen simpele CMS. De zoektocht naar een simpel CMS bleek niet gemakkelijk en daarin is Etocom echt uniek! Tobias kwam langs om de wensen te bespreken (Top! Héél klantgericht!) en we spraken af dat het niet enkel bij een CMS zou blijven, maar dat Lunadea.nl gelijk een restyle zou krijgen. De lay-out is misschien even wennen na járenlang dezelfde oude vertrouwde uitstraling, maar ik ben er blij mee en het mocht ook wel eens wat moderner. Bovendien kan ik nu met een paar klikken wat online zetten! En dat betekent dat er vaker iets nieuws te lezen zal zijn. Het was het wachten en de vele overleggen over vernieuwingen méér dan waard! Het is fijn dat alles mogelijk is: wil je iets? Dan wordt het gebouwd. Geweldig toch?

  Lunadea, Lunadea

 • Ik ben al jaren zeer tevreden over de samenwerking met Tobias, Jille, Edwin en de anderen van Etocom. De ontwikkelingen op het web worden op de voet gevolgd en de kennis over SEO, SEA, usability, techniek, etc. is bovengemiddeld. De (on) mogelijkheden van de gebruikte techniek en de gevolgen op de vormgeving worden in klare taal uitgelegd en de lijntjes zijn lekker kort. Tobias schakelt snel en efficiënt, dus kosten effectief. Daarnaast zijn het hele leuke mensen, ook wel belangrijk als je regelmatig contact hebt. Kortom een prima partij om mee samen te werken!

  Steph Weigert, Zintuig

 • Wij zochten bij Bohil Media een ervaren partij die voor ons in PHP een plugin kon maken voor onze makelaars, wij kwamen bij Etocom uit en zijn samen om de tafel gaan zitten om onze wensen en ideeen te bespreken. Door deze prettige samenwerking en de heldere communicatie zijn er 2 prachtige plugins ontstaan.

  Jeffrey de Bruijn, Bohil Media

 • Steeds weer bleek Etocom een deskundige, servicegerichte leverancier te zijn die aan het einde van de rit ook keurig binnen het afgesproken kostenplaatje was gebleven. We zijn nu  ruim een jaar verder en mede dankzij Etocom blijven we onze website ontwikkelen om aan te sluiten bij de veranderende informatiebehoeften van onze leden en de ouders. Ik zou Etocom iedereen kunnen aanbevelen.

  Rob Snijders, SV NVC

 • Ik ben zeer tevreden over het contact met Etocom. Er is altijd iemand bereikbaar. Mijn vragen en opmerkingen worden serieus genomen en snel en adequaat opgelost. Bij telefonische vragen wordt meteen meegekeken naar de website en worden vragen of problemen meteen aangepakt. Als ik iets nieuws wil, wordt er goed meegedacht over hoe dat gerealiseerd kan worden.

  Ad van Oorschot, Van Oorschot Leiderschap

 • Vanaf het begin ben ik door Tobias geholpen, die voor een minimale bijdrage, meer mag je het niet noemen, bereid was onze oude site te moderniseren. Hij was ook niet te beroerd, ik ben perfectionist, alle kleine details en verzoeken te verwerken, zonder klagen! Ik ben erg gelukkig met dit project met EtoCom en kan hen van harte aanbevelen.

24 nov 2014

DEEL